• Uit het oog
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  AL ONZE BIJEENKOMSTEN TOT 1 NOVEMBER 2020 AFGELAST!
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  TOT 1 NOVEMBER GEEN HUISBEZOEK MAAR TELEFONISCHE DIENSTVERLENING!
 • Uit het oog
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  (AANVULLENDE) AANVRAGEN OORLOGSWETTEN ZIJN NOG MOGELIJK, MAAR TELEFONISCH!
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  AL ONZE BIJEENKOMSTEN TOT 1 NOVEMBER 2020 AFGELAST!

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u dit formulier invullen.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door Loes van der Plaat op 17 februari 2016

Voor een bachelorproject van de Universiteit van Amsterdam zijn wij op zoek naar Indische en Molukse Nederlanders die bereid zijn om geïnterviewd te worden over hun motieven voor migratie. We zijn op zoek naar zowel eerste- als tweede generatie migranten. Het zou ons enorm helpen!

Door xenia gonero andreas op 28 januari 2016

is er iemand die mijn vader heft gekent.woonde medan Sumatra/atheh/Djakarta. ik ben 72 jaar nooit een einde aan gekomen wat er met hem gebeurt is.heb overall geinformeert.rode kruis etc. Maar ik hoop iemand hier heft hem gekent. hij gaf vioool lessen in medan. ik hoop so what te horen zo veel bedankt. xenia gonero. mijn vaders naam Michel Gonero/Michael Gonero.

Door L.C.Dielemans op 13 januari 2016

Ik ben op zoek naar overlevenden uit Bronbeek een buitenwijk in Bandoeng. Ik heb daar een oom verloren tijdens de bersiaptijd.

Door L.C.Dielemans op 28 december 2015

Ik zou graag kontact willen hebben met personen die gevangen hebben gezeten in de wijk Bronbeek te Bandoeng.
Waar toen alle mannen boven een bepaalde leeftijd zijn weg-gevoerd en later bleek dat ze allen vermoord zijn.we werden toen door Britsindische troepen bevrijd.Onder de gevallenen mijn Oom J.Bruininga.

Door Stanley van Dijk op 16 november 2015

In het kader van een WUV, WUBO aanvraag zou ik graag in contact komen met mensen die in kamp Halmaheira geinterneerd zijn geweest in de periode vanaf '43. Mijn vader zat daar met zijn moeder en vier broers. Ik hoop dat iemand die dit bericht leest contact met mij op neemt.

Door luuk van dijken op 5 november 2015

wie weet waar de Fam Dodo en Joyce PAUL zijn gebleven?ze komen uit jakarta en zijn in 1965 naar holland gekomen.we hebben het vermoeden dat ze weer terug zijn gegaan.

woonden in STEIN aan de DROSS van BEWERSTRAAT?
hebben 3 dochters

Door Patrick van Asdonck op 24 oktober 2015

Weet/ken iemand misschien de Familie (of afstammelingen) MENKE uit SUKAMANDI(SUBANG-West Java) van de P&T Lands PT plantages ?? Alvast bedankt.

Door Peter Pinchetti op 16 oktober 2015

Correctie voor onderstaand bericht: de naam moet zijn "Cornelius van Rijssel" i.p.v. Olivius.

Door Peter Pinchetti op 14 oktober 2015

Ik ben op zoek naar familie of nabestaanden van ene Olivius van " Reijssel " (inmiddels reeds overleden) welke gewoond heeft in Malang. Ik heb nl. een prive boodschap op verzoek van de overledene voor zijn nabestaande familie. Mijn e-mail is pinbo@quicknet.nl

Door Goff Spoelstra op 9 oktober 2015

Op de site van Oorlogsliefdeskinderen werd een oproep gedaan of iemand iets wist over Jo(hannes) Spoelstra, 27-07-1914, KNIL (92888) voor WOII Java (Magelang), tijdens WOII (Japan, Fukuoka 6B) en na WOII Zuid-Celebes
(Watampone, Rappang, Makassar). Op mijn antwoord krijg ik geen reacie. De schrijver is een zekere NS. Weet iemand misschien iets meer? gl.spoelstra@gmail.com