• Uit het oog
    Contact
  • Uit het oog
    Ondersteuning
  • Uit het oog
    Aandacht

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u een formulier invullen, klik hier om naar het formulier te gaan.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door L.C.Dielemans op 13 januari 2016

Ik ben op zoek naar overlevenden uit Bronbeek een buitenwijk in Bandoeng. Ik heb daar een oom verloren tijdens de bersiaptijd.

Door L.C.Dielemans op 28 december 2015

Ik zou graag kontact willen hebben met personen die gevangen hebben gezeten in de wijk Bronbeek te Bandoeng.
Waar toen alle mannen boven een bepaalde leeftijd zijn weg-gevoerd en later bleek dat ze allen vermoord zijn.we werden toen door Britsindische troepen bevrijd.Onder de gevallenen mijn Oom J.Bruininga.

Door Stanley van Dijk op 16 november 2015

In het kader van een WUV, WUBO aanvraag zou ik graag in contact komen met mensen die in kamp Halmaheira geinterneerd zijn geweest in de periode vanaf '43. Mijn vader zat daar met zijn moeder en vier broers. Ik hoop dat iemand die dit bericht leest contact met mij op neemt.

Door luuk van dijken op 5 november 2015

wie weet waar de Fam Dodo en Joyce PAUL zijn gebleven?ze komen uit jakarta en zijn in 1965 naar holland gekomen.we hebben het vermoeden dat ze weer terug zijn gegaan.

woonden in STEIN aan de DROSS van BEWERSTRAAT?
hebben 3 dochters

Door Patrick van Asdonck op 24 oktober 2015

Weet/ken iemand misschien de Familie (of afstammelingen) MENKE uit SUKAMANDI(SUBANG-West Java) van de P&T Lands PT plantages ?? Alvast bedankt.

Door Peter Pinchetti op 16 oktober 2015

Correctie voor onderstaand bericht: de naam moet zijn "Cornelius van Rijssel" i.p.v. Olivius.

Door Peter Pinchetti op 14 oktober 2015

Ik ben op zoek naar familie of nabestaanden van ene Olivius van " Reijssel " (inmiddels reeds overleden) welke gewoond heeft in Malang. Ik heb nl. een prive boodschap op verzoek van de overledene voor zijn nabestaande familie. Mijn e-mail is pinbo@quicknet.nl

Door Goff Spoelstra op 9 oktober 2015

Op de site van Oorlogsliefdeskinderen werd een oproep gedaan of iemand iets wist over Jo(hannes) Spoelstra, 27-07-1914, KNIL (92888) voor WOII Java (Magelang), tijdens WOII (Japan, Fukuoka 6B) en na WOII Zuid-Celebes
(Watampone, Rappang, Makassar). Op mijn antwoord krijg ik geen reacie. De schrijver is een zekere NS. Weet iemand misschien iets meer? gl.spoelstra@gmail.com

Door Chris Steenbergen op 31 augustus 2015

Nog steeds zijn we als herdenkingscomite Duinzichtkerk op zoek naar de verhalen van de repatrianten aan boord van de Nieuw Amsterdam op de reis van 8 december 1945 (vertrek Singapore) tot en met 1 januari 1946 (aankomst Southampton). Wie kan ons meer vertellen over de gebeurtenissen aan boord? bel 06-51418803 of mail dexis@hetnet.nl

Door Hugo Driessen op 24 augustus 2015

Voor het vervaardigen van een beeldverhaal over het leven van mijn vader zoek in informatie over zijn tijd in het Knil, met name de periode oktober 48 tot en met 1950 bij het 2e bataljon Infanterie Knil (INF-II), volgens mij ook nog deel uitmakend van de U-brigade en in ieder geval ingezet rond Padang. Ook is informatie welkom over de periode daarna (1950-1953) bij de KL te Nieuw-Guinea.

Alle informatie over deze onderwerpen is zeer bruikbaar, het mooiste zou natuurlijk zijn als ik in contact kan komen met veteranen die ook bij dit onderdeel hebben gediend in deze periode.

Reacties graag naar hmadriessen@ziggo.nl. Bij voorbaat dank, Hugo Driessen