• Uit het oog
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  AL ONZE BIJEENKOMSTEN TOT 1 SEPTEMBER AFGELAST!
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  TOT 1 SEPTEMBER GEEN HUISBEZOEK MAAR TELEFONISCHE DIENSTVERLENING!
 • Uit het oog
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  (AANVULLENDE) AANVRAGEN OORLOGSWETTEN ZIJN NOG MOGELIJK, MAAR TELEFONISCH!
 • Uit het oog
 • Uit het oog
  AL ONZE BIJEENKOMSTEN TOT 1 SEPTEMBER AFGELAST!

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u dit formulier invullen.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door Addih op 18 augustus 2013

Is er dan werkelijk NIEMAND die mij iets kan of wil mededelen over Frank Claasz Coockson.Als hij nog leeft,zou hij plus minus tussen de 67 en 72 jaar moeten zijn.Hij was/is de zoon van WOBKE Claasz Coockson.Heeft volgens mijn informatie in Boxtel gewoond of woont er nog.Ik ben te bereiken op telefoonnr:0320-7501203 of 0643752293(s.v.p.NIET inspreken).Ik ben zeer dankbaar als iemand mij iets kan vertellen,bvd,Adih Belle-Claasz Coocckson

Door Constance I. Kramer op 6 augustus 2013

Mijn oom Jan de Graaf was tijdens de oorlog ondergedoken in Malang Lowok Waroe gang 4 no. 80 (?)bij een Indonesische vrouw waarvan de man gevangen was genomen. Bij deze vrouw heeft hij een zoon en de naam De Graaf gegeven. Volgens zeggen is hij naar Nederland gekomen en daarna naar Canada geëmigreerd. Ken iemand deze man? Wij willen graag contact met hem.

Door Jamy Matitahatiwen op 5 juli 2013

Voor de achterneef van mijn echtgenoot, Ruud Matitahatiwen in Blittar, Surabaya , ben ik op zoek naar de gebroeders Martinus en Rudy Matitahatiwen Visser(s). Deze broers zijn de zoon van Dik en Tientje Visser(s). Hun moeder is een Javaanse vrouw. In 1948 is vader Visser(s) in de toenmalige Batavia overleden en zijn Martinus en Ruud met vaders schotttelijk overschot terugevlogen naar Holland. Moeder Tientje bleef achter in Batavia en is later hertrouwd met dhr. Matitahatiwen, een Molukker die in het leger diende. Uit dat huwelijk is Ruud geboren. Ruud is vreselijk op zoek naar zijn broers! Wie kan ons helpen?? Kent u de gebroeders Visser(s) of bent u Martinus of Rudy Visser(s) neemt u dan aub kontakt met ons op..

Door jan van veen op 29 juni 2013

wie heeft de familie Pistoor gekend op java? familie bestond uit Paul pistoor,Berendina Scholten met hun kinderen Paul,Jo en Iet.

Door Sylvia van Bochove op 27 juni 2013

Ik zoek mensen die in 1942-1945, in het Jappenkamp Darmowijk en werfstraat,in Soerabaja,hebben gezeten. Wij zaten daar destijds ook, ik zou er meer van willen weten.

Door Adih Claasz Coockson op 11 juni 2013

Ik heb eerder een zoekbericht ingestuurd m.b.t.mijn neef,Frank Claasz Coockson.Hij moet nu ongeveer tussen de 69 en 71 jr zijn.Het laatste wat ik weet is dat hij in Boxtel heeft gewoond of woont.Weet iemand iets over mijn neef of waar hij nu woont.Ik zou met iedere informatie heel dankbaar zijn.ik ben te bereiken onder telefoonnr.0643752293,maar niet inspreken.bvd.Adih Belle-Claasz Coockson

Door Els Schuurmans-de Wolff op 8 juni 2013

Hallo, mijn naam is Els Schuurmans-de Wolff en ben op zoek naar mensen die Frits Coenraad hebben gekend. Frits is in Biak overleden. Zijn kinderen Jeanne en Bert zijn op zoek naar verhalen van vroeger, zij hebben hun vader maar kort gekend. Hopelijk heeft iemand Frits Coenraad gekend. Met vriendelijke groet, Els Schuurmans-de Wolff

Door F.E.Sweebe op 2 juni 2013

Gaarne bericht over verblijfplaats Tilly Blitz , laatst gewoond hebbende in Bandoeng 1947. Bedank b.v.b. Edo Sweebe .

Door Rob en Eugine Verhoeven op 28 mei 2013

Graag contact met deze 2 heren.Zijn in 1985 naar Pasadena gegaan en Hedy Drinhuizen ook. Dit bericht is eerder geplaatst.

Door L. Dolk op 24 mei 2013

Voor mijn biografie over de oud-diplomaat en auteur Carel Jan Schneider/F. Springer ben ik op zoek naar oud-klasgenootje Agaath van der Kleij van de VdCapellenschool in Bandoeng 1938-1942. Wie kan helpen?