• Uit het oog
    Ondersteuning
  • Uit het oog
    Contact
  • Uit het oog
    Aandacht

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u dit formulier invullen.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door CH.L.Ronkes op 22 september 2013

Wie kan ons helpen om onze ervaringen uit Indonesië en Nederland op papier te zetten. Wij kijken uit naar de helpende hand. Terima kasih banjak.

Door Ruud Wichgers op 20 september 2013

Mijn echtgenote zoekt personen die in de periode 1942-1945 in het Jappenkamp Werfstraat en Darmowijk te Soerabaja hebben gezeten, alsmede in het 3e kamp in Malang De Wijk. Zij zat er destijds ook en zou er meer van willen weten, met name wat betreft de beschietingen, bombardementen en militaire acties in die periode. Mijn echtgenote is Emilie Stephanie van Bochove, geboren 15-03-1941 te Semarang. Alle informatie is welkom. Ruud Wichgers

Door astrid bouwmeester op 3 september 2013

ik ben op zoek naar een oude vriend van mijn moeder en haar broer, genaamd Guus Goey (spreek je uit als goeii?), leeftijd rond 70 jaar, gewoond in Den-Haag, op de Meppelweg(?), werkte voor Rijksdienst van Wegverkeer(?). Wiemo wie kan mij helpen?

Door Els Schuurmans op 1 september 2013

Hallo Allemaal, Ik ben al heel lang op zoek naar familie van mijn oma Charlotte Hooper. De volgende gegevens heb ik van Pa van de Steur ontvangen: Naam Charlotte Hooper Geboren 20 juli 1910 te Lanatomtoe (?) Djember Vader: Henri Hooper Moeder: Sapoera In tehuis: 14 juli 1922 Vertrokken: 18 juli 1931 Vader juni 1921 overleden Moeder 1922 overleden Wie heeft haar gekend? Stuur mij een mail als u iets weet. Met vriendelijke groet, Els Schuurmans-de Wolff

Door Ben Schüssler op 18 augustus 2013

Wij werkten bij Van Twist in Dordrecht Dodo laat je eens horen na die jaren. Mail mij Ben.

Door Addih op 18 augustus 2013

Is er dan werkelijk NIEMAND die mij iets kan of wil mededelen over Frank Claasz Coockson.Als hij nog leeft,zou hij plus minus tussen de 67 en 72 jaar moeten zijn.Hij was/is de zoon van WOBKE Claasz Coockson.Heeft volgens mijn informatie in Boxtel gewoond of woont er nog.Ik ben te bereiken op telefoonnr:0320-7501203 of 0643752293(s.v.p.NIET inspreken).Ik ben zeer dankbaar als iemand mij iets kan vertellen,bvd,Adih Belle-Claasz Coocckson

Door Constance I. Kramer op 6 augustus 2013

Mijn oom Jan de Graaf was tijdens de oorlog ondergedoken in Malang Lowok Waroe gang 4 no. 80 (?)bij een Indonesische vrouw waarvan de man gevangen was genomen. Bij deze vrouw heeft hij een zoon en de naam De Graaf gegeven. Volgens zeggen is hij naar Nederland gekomen en daarna naar Canada geëmigreerd. Ken iemand deze man? Wij willen graag contact met hem.

Door Jamy Matitahatiwen op 5 juli 2013

Voor de achterneef van mijn echtgenoot, Ruud Matitahatiwen in Blittar, Surabaya , ben ik op zoek naar de gebroeders Martinus en Rudy Matitahatiwen Visser(s). Deze broers zijn de zoon van Dik en Tientje Visser(s). Hun moeder is een Javaanse vrouw. In 1948 is vader Visser(s) in de toenmalige Batavia overleden en zijn Martinus en Ruud met vaders schotttelijk overschot terugevlogen naar Holland. Moeder Tientje bleef achter in Batavia en is later hertrouwd met dhr. Matitahatiwen, een Molukker die in het leger diende. Uit dat huwelijk is Ruud geboren. Ruud is vreselijk op zoek naar zijn broers! Wie kan ons helpen?? Kent u de gebroeders Visser(s) of bent u Martinus of Rudy Visser(s) neemt u dan aub kontakt met ons op..

Door jan van veen op 29 juni 2013

wie heeft de familie Pistoor gekend op java? familie bestond uit Paul pistoor,Berendina Scholten met hun kinderen Paul,Jo en Iet.

Door Sylvia van Bochove op 27 juni 2013

Ik zoek mensen die in 1942-1945, in het Jappenkamp Darmowijk en werfstraat,in Soerabaja,hebben gezeten. Wij zaten daar destijds ook, ik zou er meer van willen weten.