• Uit het oog
    Contact
  • Uit het oog
    Ondersteuning
  • Uit het oog
    Aandacht

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u een formulier invullen, klik hier om naar het formulier te gaan.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door Adih Claasz Coockson op 11 juni 2013

Ik heb eerder een zoekbericht ingestuurd m.b.t.mijn neef,Frank Claasz Coockson.Hij moet nu ongeveer tussen de 69 en 71 jr zijn.Het laatste wat ik weet is dat hij in Boxtel heeft gewoond of woont.Weet iemand iets over mijn neef of waar hij nu woont.Ik zou met iedere informatie heel dankbaar zijn.ik ben te bereiken onder telefoonnr.0643752293,maar niet inspreken.bvd.Adih Belle-Claasz Coockson

Door Els Schuurmans-de Wolff op 8 juni 2013

Hallo, mijn naam is Els Schuurmans-de Wolff en ben op zoek naar mensen die Frits Coenraad hebben gekend. Frits is in Biak overleden. Zijn kinderen Jeanne en Bert zijn op zoek naar verhalen van vroeger, zij hebben hun vader maar kort gekend. Hopelijk heeft iemand Frits Coenraad gekend. Met vriendelijke groet, Els Schuurmans-de Wolff

Door F.E.Sweebe op 2 juni 2013

Gaarne bericht over verblijfplaats Tilly Blitz , laatst gewoond hebbende in Bandoeng 1947. Bedank b.v.b. Edo Sweebe .

Door Rob en Eugine Verhoeven op 28 mei 2013

Graag contact met deze 2 heren.Zijn in 1985 naar Pasadena gegaan en Hedy Drinhuizen ook. Dit bericht is eerder geplaatst.

Door L. Dolk op 24 mei 2013

Voor mijn biografie over de oud-diplomaat en auteur Carel Jan Schneider/F. Springer ben ik op zoek naar oud-klasgenootje Agaath van der Kleij van de VdCapellenschool in Bandoeng 1938-1942. Wie kan helpen?

Door L. Dolk op 24 mei 2013

voor mijn biografie van de oud-diplomaat en auteur Carel Jan Schneider/ F.Springer ben ik op zoek naar de heren Freddy Dolman en Jopie Schneider (geen familie). Zij zaten als jongens in 1944 met Carel Schneider in een garage op de Bengawanlaan in Bandoeng.

Door Jan van Ewijk op 15 mei 2013

Ik ben op zoek naar mijn twee mogelijke zusjes in Menado, heb alleen een foto en geen namen. Mijn verhaal staat op de site www.oorlogsliefekind.nl en dan het verhaal "Een goed bewaard familie geheim" van Jan van Ewijk. Alle informatie en vragen zijn welkom.

Door Helene Lammerding op 14 mei 2013

Wanneer is Bronbeek in Bandung uitgemoord? Kunt u mij dit vertellen? Hartelijk dank.

Door Helene Lammerding op 14 mei 2013

Wie heeft er herinneringen aan de fam. Lammerding (ouders) en/of fam. Hensen wonend aan Tjibunutplantsoen in Bandung? Ik zou graag iets meer willen weten over mijn jeugdjaren in Bandung.

Door Werenstein op 11 mei 2013

Heeft iemand Johannes Cornelis werenstein gekend en zijn half Duitse echtenote Josephine Cithier. Hij was Chef d'Atelier bij een grote autosalon in Bandung?