• Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u dit formulier invullen.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door A.F.H.Raaijmakers op 2 september 2016

Ben op zoek naar Coby Korneman. Gerepatrieerd in 1946 met de Ms Johan van Oldebarneveld. Naar Winterswijk.

Door Wilhelm Hartmann op 21 augustus 2016

Ben 90 jaar heeft in Blitar in kamp gezeten vanaf 1945 tm 1947.
Komik ook in aanmerking voor uitkering?
Mijn adres is:24201 Palomino Way
Tehachapi, CA 93561
USA

Door Emile Scholten op 28 juli 2016

Wie wil er bij eigen bangsa wonen? Per 1 oktober 2016 komt er een appartement vrij in onze Indisch senioren flat genaamd "Insulinde"te Amersfoort. Google voor gegevens onze site www.insulinde-stadstuin.nl. U ziet het wel en we en het hoe of wat van onze gezellige flat met 17 appartemente en een soos appartement waar we vele leuke dingen gesamenlijk doen. inlichtingen: 033-4767221.Leeftijd indicatie 55-74 jaar. Echtparen en of singles. Doen....

Door Herman Horninge op 22 juni 2016

heeft iemand nog foto's van de Gang Horning(e) in pasar barroe (Weltevreden)
Mijn overgrootvader woonde er en de naam van de gang is mijn familienaam.
(foto's liefst rond 1900)

Door Rob Remkes op 20 juni 2016

Hallo,
Ik ben Rob Remkes en ik weet sinds kort dat Ben Wattimena mijn vader is, hij is een goede vriend van Eddie Hooper die helaas niet veel vertellen kon over Ben Wattimena, wie weet van Eddie en Ben in de begin 50e jaren in Amsterdam Laraissestraat.

Door E.(Adih)Claasz Coockson op 19 april 2016

Langs deze weg wil ik graag in contact komen met mijn nicht Connie,ik hoop dat ze toch nog mijn wens honoreert.Ik heb war vragen over mijn vader,Connie,zou je mij willen helpen??Want ik zit heel erg met deze vragen.Ik ben je zeer erkentelijke als je mij toch wilt helpen.Bij voorbaat dank.met vriendelijke groeten,Adih

Door P van Geldere op 9 april 2016

Is Tilly Mansheim uit Tjimahi nog in beeld ?

Door Meagen op 3 april 2016

Hallo !

Ik ben opzoek naar familie van mijn oma , of mensen die mijn oma gekend hebben ( Mariana Adriaens ) geb 31-05-1950 in Jakarta . Het is nooit duidelijk geweest wanneer mijn oma naar Nederland is gekomen volgens zeggen was zei rond de 8 à 9 jaar . Zelf sprak zei nooit over vroeger . Haar vader heette : Karel Theodoor Adriaens , en moeder heette Mariah .. Misschien dat er iemand is die haar naam herkent . Graag zou ik meer over haar verleden weten.

Door E Nobbe op 28 maart 2016

Vanwege afwijzing backpayregeling zoekt ik mensen die net als ik in 1940 matroos warren en de opleiding telefoniste /grafiste deden op de gouvernemenstmarine te Oedjoeng te Soerabaya.. Er zijn nergens gegevens van mij te vinden.
Mevr.E Nobbe geb 27-03-1923 .

Door f.herst op 26 maart 2016

Ik ben freddy herst,ik zoek een family van jaren 60uit jl.nanas4 in bandung,in die tijd heb ik met mijn moeder daar gewoond ,het is een mode altelier van mevr mamboh en fam.rumengan die heeft 3 dochters ,ik zoek die family ,ze zijn verhuisd van jl.nanas naar jl.cihapit tegen over de pasar loak(plijntje) daarna verhuisd naar jakarta,van af dat moment is de contact afgebroken,de kinderen van fam rumengan zijn leo,corry,freddy en jan rumengan,kan iemand mij vertellen over deze mensen en waar ze nu zijn,bijvoorbaat dank.